17.4 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Primeres dades d’hotels i restaurants: costa arrencar amb la temporada d’estiu

Abril de devallada i juliol de remuntada davant les bones previsions d’agost i setembre

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Primeres dades d’hotels i restaurants: costa arrencar amb la temporada d’estiu
Loading
/

A inicis de temporada d’estiu, es fa balanç del primer semestre en el sector hoteler i de restauració al Baix Empordà. Martí Sabrià, gerent de l’Associació Costa Brava Centre, ha explicat que malgrat a l’abril hi va haver una davallada respecte l’any passat i fa dos anys per causes sobretot climatològiques, el maig va estar a l’alçada dels últims dos anys i el juny també, superant les dades fins i tot de l’any 2017. Aquest mes de juliol ha costat d’arrencar durant la primera quinzena, ha explicat, però ara que comencen les vacances dels francesos i franceses, hi ha bones expectatives.

Pel que fa a l’agost, ha dit que “en principi no hi haurà gaires problemes”, i que hi ha molt bones previsions també de cara a setembre “si el clima acompanya.”

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -