13 C
Pals
Dissabte, 22 febrer 2025
- Publicitat -

“Les altres coses que ens separen”, un projecte de pel·lícula sobre joventut i amistat a Sant Sadurní de l’Heura

Carlota Darnell, una de les creadores del projecte, ha explicat els detalls sobre el llargmetratge al Supermatí

Anna Pujol
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
"Les altres coses que ens separen", un projecte de pel·lícula sobre joventut i amistat a Sant Sadurní de l'Heura
Loading
/

Sant Sadurní de l’Heura és l’escenari de “Les altres coses que ens separen”, una pel·lícula que sis estudiants de la Universitat Pompeu Fabra volen presentar com a treball de final de Grau. L’Alba, la Jana i la Zoe són tres companyes de carrera que arriben al final del seu trajecte universitari convertides en íntimes amigues. Abans d’acomiadar-se per prendre els seus respectius camins, les noies decideixen anar a passar uns dies a una masia a l’Empordà, on sorgiran conflictes inesperats.

Carlota Darnell, una de les creadores d’aquest projecte, ha explicat al Supermatí que es tracta d’una història que, d’alguna manera, s’inspira en les seves creadores.

Per poder portar el guió a la pantalla, aquest grup d’estudiants obre el proper 26 de febrer un croudfunding per recollir fons. A través de la plataforma Verkami, qui vulgui pot participar amb un donatiu a canvi d’una recompensa. Els donants poden obtenir il·lustracions i merchandising dissenyats per l’equip, accés a la banda sonora original de la pel·lícula, o fins i tot aparèixer al llargmetratge.

El rodatge tindrà lloc entre el poble de Sant Sadurní i la casa familiar d’un dels membres de l’equip. Està previst que el procés tingui dues parts i que entre juny i juliol es faci una visualització del 25% de la pel·lícula.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Jordi Vayreda: “Els boscos que han patit sequera i les temperatures elevades fan que augmenti el risc d’incendi”

Les pluges de les últimes setmanes han ajudat a millorar el nivell dels embassaments, però la situació dels boscos continua sent preocupant. Després de més de tres anys amb precipitacions molt per sota de la mitjana, els experts alerten que els efectes de la sequera no es poden revertir en pocs mesos. "El 2024 ha estat un any més plujós, però els boscos necessiten molt més temps per recuperar-se", explica Jordi Vayreda, investigador del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF). Segons ell, "si aquest 2025 segueix plovent amb regularitat, potser començarem a veure una millora real en alguns ecosistemes".

Altres notícies