16.5 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Promocionar el peix local entre els compradors del futur

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

 

El projecte “Parlem de peix”, del Consell Comarcal del Baix Empordà, arriba al seu quart any amb noves activitats per a donar a conèixer el peix de proximitat. En parlem amb, Tania Oris, tècnica de promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Emporda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -