Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

17.9 C
Pals
Dilluns, 7 abril 2025
- Publicitat -

Reivindiquen els “caps de sala” a la nova guia de la Cuina de l’Empordanet

Aquesta edició reivindica el paper dels caps de sala, que són les persones que donen la cara davant dels comensals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Reivindiquen els "caps de sala" a la nova guia de la Cuina de l'Empordanet
Loading
/

El col·lectiu La Cuina de l’Empordanet ha presentat, aquest dilluns als Jardins de Cap Roig, la nova guia culinària. Una de les novetats de l’edició d’enguany és la incorporació d’una figura clau per la restauració. A partir d’ara, cada restaurant comptarà amb el perfil del cap de sala, una persona que no tenia presència fins ara a la guia.

L’any 1995 es va començar a editar la guia de la Cuina de l’Empordanet i edició rere edició se’n publiquen fins a 12.000 exemplars. De fet, l’última guia s’ha hagut de reimprimir perquè faltaven còpies per poder repartir. Els milers d’exemplars que es repartiran a partir d’ara, compten amb els caps de sala, perquè, com ha explicat Vicenç Fajardo, president de la Cuina de l’Empordanet, a Ràdio Capital; tenen un paper clau.

Reproductor d'àudio

Les edicions es publiquen bianualment, però Fajardo ha explicat a l’emissora que s’han de reeditar de manera periòdica perquè hi ha canvis. De fet, ha explicat que alguns restaurants canvien de personal o inclús de localització. Per aquest motiu, s’han d’anar fent petits canvis amb el temps.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Investiguen el possible segrest d’un home a Sant Antoni de Calonge

Els Mossos no van trobar cap persona retinguda però es van detenir dues persones per un delicte contra la salut pública.

Altres notícies