El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d’haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, hi ha el rètol: “Tancat per força“.
El propietari de l’establiment, Josep Maria Cuadrat, va explicar al programa “Planta Baixa” de TV3 com van succeir els fets el passat 29 de desembre. Detalla que “no eren ni les quatre de la tarda quan es van presentar diferents agents de la Guàrdia Urbana i em van demanar que desallotgés la gent”. A dins, s’hi trobaven una vintena de persones.
Josep Maria Cuadrat denuncia, en declaracions a “Planta Baixa”, que les franges horàries en què tenen permès obrir al migdia no són suficients ni “per a la gent que surt de treballar a la 1 o més tard de la 1” ni pels restaurants de cuina tradicional que necessiten més estona per a preparar els plats.
El propietari assegura, considerant que els clients s’estan dues hores de mitjana al seu restaurant, que el negoci no és viable amb aquests horaris. Per aquesta raó, han pres la decisió de tancar temporalment.
Soc professional de la salud (ex cap de Servei de Cirurgia Vascular de Consorci Sanitàri de Terrassa) molt extricte en els protocols de confinament (realment estem Palamós des de primers de Decembre i de mitjana 4-5 dies sense sortir de l’apartament les Festes de Nadal nosaltres dos sols sense familia. Crec que si uns comensals estan dinant no es te que esser tant estricte. No se realment com va anar la denuncia però …
!!Dinarem a la gamba!!! Les normes son per tothom…
les normatives són x tothom, jo treballo aquest ram, estic amb erte i la meva empresa també ho pasa malament, no x aixó es salta les normes, tota la restauració ho té molt cru, amb aixo tot som iguals, wui no cumpleix ja sap el q es troba, a tots ens agradaria més flexibilitat…
Anims, família Quadrat!!
Es un pal molt gros. En canvi el metro a tope. Quins collons!!