Avui s’ha presentat el manifest ‘Maridatge empordanès’, que ha firmat el Consell Regulador de la DO Empordà i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet. Aquest document posa de manifest la voluntat de tots els actors de la restauració i dels cellers de la comarca de treballar conjuntament per pal·liar els efectes econòmics de la COVID-19 en els negocis.
Expliquen que la seguretat “està garantida” i que l’objectiu principal serà la salut, que tenen tots els protocols sanitaris definits, i busquen ser reconeguts i distingits com una destinació de confiança. A més, el document també detalla que es comprometen a apostar i promocionar els productes de proximitat com a principals prescriptors.
L’acte de presentació d’aquest manifest s’ha fet avui al matí a Es Portal Hotel de Pals, i l’ha llegit l’escriptor Adrià Pujol. Els presidents del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet han firmat aquest document en aquest esdeveniment.