14.3 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Restaurants i cellers de l’Empordà volen ser reconeguts com a destinació de confiança

L'objectiu "principal" del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l'Empordanet serà garantir la salut dels usuaris, així com apostar pels productes de proximitat

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui s’ha presentat el manifest ‘Maridatge empordanès’, que ha firmat el Consell Regulador de la DO Empordà i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet. Aquest document posa de manifest la voluntat de tots els actors de la restauració i dels cellers de la comarca de treballar conjuntament per pal·liar els efectes econòmics de la COVID-19 en els negocis.

Expliquen que la seguretat “està garantida” i que l’objectiu principal serà la salut, que tenen tots els protocols sanitaris definits, i busquen ser reconeguts i distingits com una destinació de confiança. A més, el document també detalla que es comprometen a apostar i promocionar els productes de proximitat com a principals prescriptors.

L’acte de presentació d’aquest manifest s’ha fet avui al matí a Es Portal Hotel de Pals, i l’ha llegit l’escriptor Adrià Pujol. Els presidents del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet han firmat aquest document en aquest esdeveniment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Els càmpings gironins creen un grup de treball per actuar de forma “immediata” per fer front als riscos d’inundació

  El president de la Federació Catalana de Càmpings (FCC), Miquel Gotanegra, ha explicat a, TARDA CAPITAL, que es crearà...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -