La Diputació de Girona ha fet pública la llista dels productes distingits de la tercera edició del segell de qualitat agroalimentària ‘Girona Excel·lent‘ per al període 2018-2019, que inclou setanta productes de quaranta-sis empreses diferents.
Durant els mesos de maig i juny passats els jurats van fer dotze tastos a cegues, de 292 mostres presentades. Un per a cada família de productes que estableix el segell Girona Excel·lent: aigües minerals, anxoves, arrossos, begudes locals, cafès, conserves, embotits, foie-gras, galetes, làctics, oli d’oliva, vins i vins dolços.
Aquest segell distingeix la qualitat agroalimentària gironina. La condició per aspirar a aquest reconeixement és acreditar que les empreses estiguin establertes de forma permanent a la demarcació i que tot el procés d’elaboració es faci a les comarques gironines.
El lliurament dels segells Girona Excel·lent es farà el pròxim 17 de juliol en un acte al castell de Sant Gregori, que comptarà amb la presència de Joan Roca i d’alguns dels tastadors d’enguany.