8.7 C
Pals
Dilluns, 23 desembre 2024
- Publicitat -

Sopa de Cabra celebra 30 anys de “Ben Endins” amb una gira i una cançó col·laborativa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un 10 de maig de 1991 Sopa de Cabra publicaven “Ben Endins” el disc de rock en català més venut de la història.

Per commemorar aquesta efemèride aquest dilluns s’ha presentat una nova versió d’una de les cançons del disc ‘Si et quedes amb mi’ en col·laboració d’artistes com Santi Balmes de Love of Lesbian, Suu, Beth, Judit Neddermann, Joan Dausà i Alguer Miquel de Txarango. La versió del tema també inclou un solo de guitarra del desaparegut Joan ‘Ninyin’ Cardona.

A la tardor està previst que es presenti una altra de les cançons del disc amb més col·laboracions.

El grup gironí té previst un documental pel 2022 així com una exposició que s’instal·larà a la Casa de la Cultura de Girona.

Així mateix el 26 de juny començarà a Les Planes d’Hostoles una gira commemorativa que passarà per festivals com el Grec, el Cruïlla, el de Cap Roig, Som de Mar o Terramar, on el grup interpretarà les cançons del disc, així com altres dels seus clàssics.

GIRA PROVISIONAL “30 anys de Ben endins” de Sopa de Cabra

26 juny – Planestiueja’t – Les Planes d’Hostoles
2 juliol – Festival Grec – Barcelona
9 juliol – Festival Cruïlla – Barcelona
10 juliol – Mallorca Live Summer – Mallorca
29 juliol – Sunflower Festival – Gualta
6 agost – Festival Jardins de Terramar – Sitges
14 agost – Festival Arts d’Estiu – Pineda de Mar
16 agost – Camp de Mart – Tarragona
17 agost – La Cerdanya
18 agost – Festival de Cap Roig – Calella de Palafrugell
28 agost – Festival Som de Mar – Lloret de Mar

L’entrada Sopa de Cabra celebra 30 anys de “Ben Endins” amb una gira i una cançó col·laborativa ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El restaurant Entre dos Móns de Palamós se suma al col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

El restaurant Entre dos Móns de Palamós es la última incorporació del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet. El restaurant està liderat per Mila Acosta i Roger Cama. Acosta és propietària i xef de cuina, nascuda a Lima. Amb només 19 anys va arribar a Barcelona per formar-se en l’ofici, i el seu impressionant currículum

Altres notícies