14.9 C
Pals
Dijous, 21 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Els Sopars Maridats d’enguany van reunir més de 600 comensals

Es van proposar 19 menús amb un preu situat entre els 49 i els 75 euros

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La novena edició dels Sopars Maridats, celebrada de l’1 d’octubre fins al 3 de desembre, va oferir 19 menús elaborats cadascun per un restaurant de la Cuina de l’Empordanet i un celler de la DO Empordà. Gràcies al seu treball en comú, van proposar unes reeixides combinacions de vins i plats amb productes de la marca de garantia “Productes de l’Empordà”.

Els restaurants que van participar-hi van ésser La Blanca, La Plaça, Aigua Blava, Aradi, Terrassa Terramar, Casamar, SA Cova, Bo.TiC, Aquamare, Aurum, Godard, El Roser 2, Tinars, Vicus, Saó, Es Portal i Diferent. Els menús es van combinar amb els vins de Pere Guardiola, Brugarol, Vinyes d’Olivardots, Arché Pagès, Maset Plana, Roig Parals, la Vinyeta, Vinyes dels Aspres, Espelt, Perelada, Martín Faixó, Mas Pòlit, Mas Llunes, AV Bodeguers, Mas Oller, Empordàlia, Clos d’Agon, Mas Geli i Hugas de Batlle.

Enguany els Sopars Maridats va atraure més de 600 comensals -repartits en una mitjana de 35 assistents per àpats- que van poder gaudir-ne per un preu situat entre els 49 i els 75 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El Baix Empordà es prepara per a l’augment de la taxa de residus el 2025

El Baix Empordà afronta el repte del reciclatge amb contrastos entre municipis. Mentre Albons lidera amb un 93,91%, altres pobles com La Bisbal d'Empordà queden per sota del 50%. Les noves normatives europees del 2025 obligaran a millorar les pràctiques locals per reduir l'impacte ambiental i evitar un augment significatiu de les taxes de residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -