12 C
Pals
Diumenge, 23 febrer 2025
- Publicitat -

Els Sopars Maridats d’enguany van reunir més de 600 comensals

Es van proposar 19 menús amb un preu situat entre els 49 i els 75 euros

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La novena edició dels Sopars Maridats, celebrada de l’1 d’octubre fins al 3 de desembre, va oferir 19 menús elaborats cadascun per un restaurant de la Cuina de l’Empordanet i un celler de la DO Empordà. Gràcies al seu treball en comú, van proposar unes reeixides combinacions de vins i plats amb productes de la marca de garantia “Productes de l’Empordà”.

Els restaurants que van participar-hi van ésser La Blanca, La Plaça, Aigua Blava, Aradi, Terrassa Terramar, Casamar, SA Cova, Bo.TiC, Aquamare, Aurum, Godard, El Roser 2, Tinars, Vicus, Saó, Es Portal i Diferent. Els menús es van combinar amb els vins de Pere Guardiola, Brugarol, Vinyes d’Olivardots, Arché Pagès, Maset Plana, Roig Parals, la Vinyeta, Vinyes dels Aspres, Espelt, Perelada, Martín Faixó, Mas Pòlit, Mas Llunes, AV Bodeguers, Mas Oller, Empordàlia, Clos d’Agon, Mas Geli i Hugas de Batlle.

Enguany els Sopars Maridats va atraure més de 600 comensals -repartits en una mitjana de 35 assistents per àpats- que van poder gaudir-ne per un preu situat entre els 49 i els 75 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La pluja intenta aigualir el Carnaval de Pals, però les colles i la gent li planten cara

La Rua de la Disbauxa del carnaval de Pals va desafiar la pluja i va donar inici al Carnaval del Baix Empordà. Tot i el mal temps, les colles i el públic van mantenir l’esperit festiu. La festa va culminar al pavelló, amb la Colla Sense vàlvules, els Voltors i la Tustarrada com a guanyadores a millor carrossa, millor comparsa i millor colla d'animació. La polèmica sobre la seguretat dels desplaçaments segueix oberta.

Altres notícies