La novena edició dels Sopars Maridats, celebrada de l’1 d’octubre fins al 3 de desembre, va oferir 19 menús elaborats cadascun per un restaurant de la Cuina de l’Empordanet i un celler de la DO Empordà. Gràcies al seu treball en comú, van proposar unes reeixides combinacions de vins i plats amb productes de la marca de garantia “Productes de l’Empordà”.
Els restaurants que van participar-hi van ésser La Blanca, La Plaça, Aigua Blava, Aradi, Terrassa Terramar, Casamar, SA Cova, Bo.TiC, Aquamare, Aurum, Godard, El Roser 2, Tinars, Vicus, Saó, Es Portal i Diferent. Els menús es van combinar amb els vins de Pere Guardiola, Brugarol, Vinyes d’Olivardots, Arché Pagès, Maset Plana, Roig Parals, la Vinyeta, Vinyes dels Aspres, Espelt, Perelada, Martín Faixó, Mas Pòlit, Mas Llunes, AV Bodeguers, Mas Oller, Empordàlia, Clos d’Agon, Mas Geli i Hugas de Batlle.
Enguany els Sopars Maridats va atraure més de 600 comensals -repartits en una mitjana de 35 assistents per àpats- que van poder gaudir-ne per un preu situat entre els 49 i els 75 euros.