11.1 C
Pals
Dijous, 14 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Tastets de Mar: La Clova a Torroella i l’Estartit

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“Tastets de Mar: La Clova” a Torroella i l’Estartit

Aquest cap de setmana ha engegat la campanya La Clova: Tastets de Mar. Un any més, els restauradors elaboraran menús diverses, amb entrants que tenen la clova com a element central, amb un segon plat de peix de proximitat. Les jornades duraran tot el mes i inclouran un concurs de musclos aquest dissabte a les 12 del migdia a la plaça de la Llevantina.

Últim dia del Begur Sotaigua

La Fira Begur Sotaigua, dedicada al món del busseig, acaba avui. Aquest matí es farà una immersió per netejar la reserva de Ses Negres i tancaran amb una festa de clausua a les 2 del migdia al restaurant Farolillo de Begur.

Les emocions del vi, a Calonge

Cicle de xerrades sobre el vi a Calonge. Avui, des del vessant de les emocions i la salut amb la psicòloga Anna Agustí i la farmacèutica Mònica Albertí. Això serà a la biblioteca Pere Caner de Calonge avui a les 7 del vespre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Els pescadors de la comarca podran evitar l’escassetat de gamba vermella fresca aquest Nadal

Ho ha explicat en una entrevista a TARDA Capital el patró major de la confraria de Palamós, Miquel Mir, després de l'alerta que van enviar fa unes setmanes aquests mateixos pescadors.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -