El Mercat del Lleó de Girona ha acollit la presentació de la XXIV Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l’arròs. A l’acte, l’alcaldessa Sílvia Monar ha fet una crida a la participació animant a tots els veïns i veïnes de Pals i visitants a gaudir d’aquest projecte “que ja s’ha convertit en un referent gastronòmic i culinari al territori” i “una plataforma única per donar-nos a conèixer com a poble”.
Novetats a l’edició d’enguany
Per a l’edició d’enguany, l’Ajuntament presenta la primera edició de la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals. El cap de setmana del 8 i 9 d’abril, la vila acollirà una mostra de degustacions, tallers, conferències, exposicions i diverses propostes vinculades, totes elles, amb el món de l’arròs. La campanya es complementarà amb diferents accions enfocades a la difusió del món de l’arròs, entre les quals destaquen visites guiades temàtiques basades en la història i tradicions que envolten el món de l’arròs, cursets de cuina, mercats de productes de la terra, conferències, tallers de manualitats amb espigues d’arròs, etc.
L’acte públic d’inauguració ha anat a càrrec de l’alcaldessa i regidora de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Pals, Sílvia Monar; Josep Clausell, del Molí de Pals; Albert Grassot, de l’Estany de Pals; i Joan Carles Sánchez, com a representant dels 17 restaurants que enguany participen de la campanya.
Cliqueu aquí per a més informació sobre la campanya