Una vintena de restaurants participaran de l’1 d’abril al 24 de maig a la 24ena edició de la campanya gastronòmica “Pals i la cuina de l’arròs”, organitzada per l’Ajuntament de Pals en col·laboració amb els restaurants i els molins arrossaires del municipi. Aquest any inclou com a novetat destacada la primera edició de la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals.
Tots els establiments oferiran als comensals un menú basat en l’arròs de Pals com a plat principal, que cada cuiner preparà d’acord amb el seu estil i enfocament gastronòmic. La novetat és que el cap de setmana del 8 i 9 d’abril, Pals acollirà una mostra de degustacions, tallers, conferències, exposicions i diverses propostes vinculades, totes elles, amb el món de l’arròs. La campanya es complementarà amb un seguit d’accions enfocades a la difusió del món de l’arròs, com visites guiades temàtiques basades en la història i tradicions del món de l’arròs, cursets de cuina, mercats de productes de la terra, conferències o tallers de manualitats amb espigues d’arròs, entre altres.