5.4 C
Pals
Dimarts, 14 gener 2025
- Publicitat -

Torroella i l’Estartit celebren tot l’octubre les Jornades de la Poma a la Cuina

Un total de set restaurants de la zona ofereixen menús que contemplen la poma com un dels elements centrals dels plats, amb preus que van entre els 20 i 35 euros

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest mes d’octubre, té lloc la tretzena edició de les Jornades Gastronòmiques “La Poma a la Cuina” a Torroella de Montgrí i l’Estartit. Ho organitza l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’EMD, Poma de Girona i el Castell de Peralada. Un dels principals pols d’atracció és l’elaboració de menús que tenen la poma com un dels principals ingredients i elements centrals dels plats.

Els restaurants que hi participen són el Picasso (de Torroella de Montgrí) i Alba, Can Dalfó, Club Nàutic, La Palmera, Medes II i Nereida de l’Estartit. Els preus dels menús es mouen entre els vint i trenta-cinc euros.

Paral·lelament, avui hi ha hagut un show cooking de poma amb el pastisser Josep Brugués i el xef Toni Cabrera a la plaça de l’Església de l’Estartit, amb l’objectiu de mostrar a la gent que la poma pot anar “més enllà” de ser unes postres. Per al proper dissabte, està programat un concurs de postres de poma a la plaça de la Vila de Torroella, a les sis de la tarda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Mor Pere Subirana, referent del periodisme esportiu gironí, als 54 anys

Pere Subirana, periodista esportiu destacat a les comarques gironines, ha mort aquest dilluns als 54 anys a causa d’un infart. Reconegut per la seva trajectòria i tarannà, va treballar a mitjans com Ràdio Palamós, Diari de Girona i Ràdio Nacional d’Espanya, i en els darrers anys col·laborava com a narrador a Televisió Costa Brava

Altres notícies