Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

12 C
Pals
Dilluns, 24 febrer 2025
- Publicitat -

Tres cuiners catalans participen a l’acte gastronòmic “De Costa a Costa” al País Basc

Es tracta d'un esdeveniment promocional impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona i que té la voluntat de posicionar la Costa Brava com una destinació enogastronòmica

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’esdeveniment promocional “De Costa a Costa” va agrupar a tres cuiners catalans i tres bascos a l’Hotel Arima de Sant Sebastià-Donosti per promoure el seu talent i la seva creativitat amb els atractius gastronòmics, culturals i paisatgístics de la Costa Brava entre un reduït grup de prescriptors i intermediaris turístics.

Entre els sis cuiners, que sumen onze estrelles Michelin, van elaborar un menú especial de sis plats que van alternar receptari i producte d’ambdues costes, la gironina i la basca, i que van acompanyar amb productes agroalimentaris amb el segell de qualitat Girona Excel·lent i vins de la DO Empordà.

Es van realitzar dues sessions on es va comptar amb quaranta convidats i on es va presentar la destinació Costa Brava. Periodistes i prescriptors procedents del País Basc, Madrid i Barcelona especialitzats en la gastronomia van poder escoltar l’oferta que es proposava des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. També hi van assistir Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Josep Antoni Frias, diputat de Promoció Econòmica. D’altra banda, l’esdeveniment del vespre es va adreçar a una trentena de professionals del País Basc pertanyent a agències de viatge especialitzades en la programació de viatges enogastronòmics, culturals i d’activitats a la natura, a més de diversos representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

En aquesta trobada van participar els cuiners catalans i ambaixadors de la Costa Brava Paco Pérez (restaurants Miramar**, a Llançà; Terra*, a Sant Feliu de Guíxols, i Enoteca**, a Barcelona), Mateu Casañas (restaurants Disfrutar**, a Barcelona, i Compartir, a Cadaqués) i Marc Gascons (restaurant Els Tinars*, a Llagostera), juntament amb cuiners bascos com Paulo Airaudo (restaurant Amelia*, a Donosti), Álvaro Garrido (restaurant Mina*, a Bilbao) i Sergio Ortiz de Zarate (restaurant Zarate*, a Bilbao) per a una experiència showcookingen què es va recrear la subhasta de peix d’una llotja mediterrània. Així mateix, aquesta activitat va permetre reivindicar i valorar el producte del mar, la tradició pesquera i la cultura marítima de la Costa Brava, com en altres ocasions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Palamós inicia les obres de pavimentació del primer tram del passeig del Mar

El projecte inclou la creació d’una nova plaça oberta al mar, millores en accessibilitat i sostenibilitat, i una segona fase per connectar el passeig amb la platja Gran.

Altres notícies