El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet ha presentat el calendari de la 11ª edició dels ‘Sopars Maridats’, que arrenca aquest proper divendres. Durant la campanya -tots els divendres des del 6 d’octubre fins al 17 de novembre- hi haurà un total de 12 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.
Els àpats dels ‘Sopars Maridats’ es realitzaran als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet, sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà. El calendari complet dels sopars i els respectius aparellaments restaurant-celler ja es poden consultar a la web i a les xarxes socials. Els menús s’aniran coneixent progressivament a l’Instagram de Cuina de l’Empordanet uns dies abans de cada cita i les reserves es podran fer contactant directament amb cada restaurant.
‘Sopars Maridats’ s’ha convertit indubtablement en la iniciativa gastronòmica més consolidada de les que s’impulsen des del col·lectiu empordanès de restauració. Enguany, tots els assistents als diversos sopars programats s’emportaran un obsequi d’Herbes de l’Empordà.
Origen dels ‘Sopars Maridats’
Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa, així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any amb menys moviment turístic a la zona que a l’estiu, mobilitzant els públics locals i nacionals.
A les xarxes socials de La Cuina de l’Empordanet els usuaris hi podran trobar cada setmana els menús corresponents als sopars immediatament següents. Les etiquetes que es promouran perquè els usuaris participin de la campanya a les xarxes socials seran: #soparsmaridats2023 #cuinaempordanet i #doemporda.