Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

13.8 C
Pals
Dijous, 10 abril 2025
- Publicitat -

El xef Quim Casellas, estrella Michelin, conduirà show-cookings a Palamós

Quim Casellas i el seu equip es fan càrrec aquest estiu dels show-cookings que es programin a l’Espai del Peix, coincidint principalment amb els divendres i dissabtes, donant a conèixer les espècies, les tècniques de pesca amb les que s’han pescat i les receptes que el xef ha triat per a cada ocasió

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La col·laboració entre l’Espai del Peix i el reconegut xef empordanès Quim Casellas segueix ben activa, i en aquest treball conjunt s’ha posat en marxa una nova proposta mitjançant la qual el cuiner, estrella Michelin i propietari del restaurant Casamar, de Llafranc, conduirà els show-cookings que es programin a l’Espai del Peix durant aquest estiu.

L’objectiu és el d’apropar a la ciutadania el peix fresc desembarcat als ports de la Costa Brava, posant en valor la seva qualitat, i per a fer-ho se servirà d’alguns dels plats tradicionals però també de la seva visió de la cuina, plena de maridatges, de colors i sabors.

Durant aquest estiu Quim Casellas i el seu equip es fan càrrec de la realització d’aquests show-cookings que tenen lloc a l’Espai del Peix coincidint principalment amb els divendres i dissabtes, a les 20 h, donant a conèixer les espècies, les tècniques de pesca amb les que s’han pescat i les receptes que el xef ha triat per a cada ocasió.

La cuina de Quim Casellas destaca per utilitzar productes de proximitat i evidentment el peix o el marisc del litoral gironí no falta mai en les seves propostes gastronòmiques. Aquesta vinculació amb el sector i el producte pesquer, va ser reconeguda l’any 2016, on l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, el varen guardonar com Ambaixador de la Gamba de Palamós.

En aquesta tasca que el xef fa de promoció i divulgació de les espècies pesqueres locals, cal destacar també l’estrena, diumenge passat, del programa de TV3 “La mar de bé”, on Quim Casellas apropa a l’espectador tots els secrets del món del peix de la Costa Brava d’una manera propera, divulgativa i amena.

Show-cookings a l’Espai del Peix per part de Quim Casellas

Els show-cookings son activitats de degustació de plats a base de peix fresc, acompanyades per vi de les caves Peralada i cervesa Inedit Damm. Durant els mesos de juliol i agost, l’Espai del Peix dedica els divendres a la Cuina marinera, amb quatre plats; i els dissabtes programa la Nit dels sentits, amb cinc plats.

Els tiquets es poden adquirir a la plataforma de venda online del museu de la pesca https://tickets.museudelapesca.org

Amb aquesta col·laboració l’Espai del Peix  vol demostrar com totes les espècies desembarcades i comercialitzades als ports pesquers poden arribar als consumidors, sempre que estiguin tractades de la manera adequada i que el preu no pot ser un escull per a ser conegudes i consumides.

L’Espai del Peix, aquest any compleix 10 anys com a centre de referència de la cultura del peix fresc desembarcat al port de Palamós. Amb ell el Museu de la Pesca, apropa el peix a diferents públics, tant els escolars, com els familiars i turistes, posant èmfasi a les espècies amb un  baix cost que arriba a les llotges de la Costa Brava.

Les activitats de l’Espai del Peix s’ha reiniciat tan bon punt s’ha reprès també l’activitat de la restauració, amb aforament limitat i amb les mesures preceptives pertinents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Fila Indie 4×22 – 9 abril 2025

TRACKLIST BEACH BUNNY – BIG PINK BUBBLE YEAH YEAH YEAHS – MAPS RADICAL FACE – WELCOME HOME, SON INTERPOL – OBSTACLE 1 MUMFORD &...

Altres notícies